NIBE TIETOUTTA

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

NIBE Group työllistää n. 9000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.

NIBE Industrier

NIBE on ruotsalainen yritys, jonka juuret ovat vahvasti Ruotsin Smålannissa. Yrityksellä on pitkä tuotekehityshistoria sekä kodin- että kaupallisiin tuotteisiin. Intohimo yrittämistä kohtaan, satsaukset tuotekehitykseen sekä yritysostot ovat johtaneet voimakkaaseen konsernin kasvuun. Yrityksen vuosimyynti on nykyään on noin kymmenen miljardia kruunua. NIBE on pörssinoteerattu Large Capissa, Nasdaq OMX:ssä sekä toissijaisella listauksella SIX Swiss Exchange:ssa. NIBE työllistää n. 10 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Jokaisella liiketoimintalueella on oma tulosvastuullinen operatiivinen johtonsa.