Tuotteet

Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?

NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löydät toimivan ratkaisun niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin. Lämmitysratkaisun valinta riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä:kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE - jälleenmyyjältä.

NIBE Maalämpö

Lämpöpumppumme tarjoavat erinomaisia säästömahdollisuuksia. Lämmityskustannuksia voidaan pienentää jopa 80 %, kun hyödynnetään maahan varastoitunutta energiaa. Keskikokoisessa talossa tämä merkitsee noin 20 000 kW tunnin säästöä vuositasolla. NIBEn maalämpöpumpuilla vuosihyötysuhde (SCOP) on jopa yli 5! (EN 14825- Cold climate)

NIBE Maalämpöpumput >>

 

NIBEn Ilmavesilämpöpumput

Markkinoilla on useita erimerkkisiä ja –mallisia lämpöpumppuja, jotka ottavat lämpöenergiaa ulkoilmasta. Koska yksikään ulkoilmalämpöpumppu ei pysty itsekseen lämmittämään taloa kylmänä vuodenaikana, tarvitaan sähkö-, öljy- tai puukattila tuottamaan lämpö, jota pumppu ei pysty tuottamaan.

NIBEn ilmavesilämpöpumput >>

 

NIBE Poistoilmalämpöpumput

Ottamalla talteen sisäilman lämpö saavutetaan myös huomattavia säästöjä, ja ilmanvaihto toimii hyvin.

Rakennusmääräysten mukaan sisäilman pitää vaihtua kokonaan kahden tunnin välein, ja 30 % poistoilman sisältämästä energiamäärästä on otettava talteen rakennuksen lämmitykseen.

NIBE Poistoilmalämpöpumput >>

 

NIBE ja Haato Lämminvesivaraajat

Tarjoamme tehokkaita lämminvesivaraajia niin pieniin vapaa-ajan asuntoihin kuin suuriin huviloihinkin. Erilaisille vesilaaduille löytyy kolmea eri korroosiosuojausta; rst, emali tai kupari.

NIBE ja Haato Lämminvesivaraajat >>

 

NIBE Sähkökattilat

Suuri valikoima tehokkaita sähkökattiloita jotka soveltuvat kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin. Lukuisia kytkentävaihtoehtoja.

NIBE Sähkökattilat >>
NIBE Pellettikattilat >>
NIBE Puukattilat >>

 

Miksi vesikiertoinen lämmitys?

Kun sinulla on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä voit aina tulevaisuudessa helposti muuttaa lämmitysmuotoasi. Koskaan ei voi tietää mitä sähkö maksaa kymmenen tai öljy viiden vuoden kuluttua. Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä soveltuu aurinko-, puu-, pelletti- tai vaikkapa maalämpöpumppulämmitykseen. Lisäksi esimerkiksi vesikiertoisen lattialämmityksen käyttäjämukavuus koetaan usein hyväksi. Lämmitys on ”pehmeämpää” kuin suoralla sähköllä.