Ilmavesilämpöpumput

No flashplayer installed. Click here to download.;
NIBEn ilmavesilämpöpumput erottuvat joukosta.

Ilma on ihanteellinen lämmönlähde, sitä on vapaasti saatavilla ilman isoja rakennuskustannuksia. Lämpöpumppu ”puristaa” tuon lämmön ”kasaan” ja siirtää sen sisälle tiloja lämmittämään. Mutta lämpöpumppuja on erilaisia, ilmalämpöpumpuissa on kahta eri periaatetta:

NIBEn ilma/vesi-pumput tuottaa lämmön talon vesikiertoiseen järjestelmään; lattialämmityksen tai pattereiden lämmitysveden ja käyttöveden lämmittämiseen. Suihkun lämpö tulee luonnosta, samoin lattiasta tai pattereista säteilevä pehmeä, miellyttävä lämpö. Ilma/vesi-lämmitys voi olla talon päälämmitysjärjestelmä, toisin kuin ilma/ilmalämpöpumput, joissa lämpö siirretään vain puhaltimen kautta sisätilaan. 

Miksi valita ilmavesilämpöpumppu?

Tärkeimpänä tietenkin se, että se alentaa merkittävästi lämmityskustannuksia.

Toiseksi se on helppo asentaa, koska se ei tarvitse maahan kaivettavia putkia eikä kallioon porattuja reikiä. Ilma/vesilämpöpumpun voi asentaa kohtuullisin kustannuksin vaikka öljylämmityksen pariksi. Eikä sijoituspaikallekaan aseteta erityisvaatimuksia.

Kolmanneksi, ilma/vesilämmityksen mahdollistava vesikiertoinen lämmitys on tunnetusti se miellyttävin.

Säästä jopa 60 % lämmityskustannuksissa!

Säästön suuruus riippuu tietenkin talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta. Mutta lähtökohtaisesti voidaan helposti säästää jopa 60 % verrattuna nykyisiin öljy- ja sähkökustannuksiin!

Lisätietoja siitä, kuinka voit säästää oman talosi lämmityskustannuksissa, saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.

Suunniteltu pohjolan olosuhteisiin.

Lämpöpumppu käynnistyy ja pysähtyy tuhansia kertoja vuodessa ja seisoo ulkona joka säässä, joten on helppo käsittää, että se joutuu alttiiksi suurille rasituksille.

Valitsemalla NIBE-ilmavesilämpöpumpun voit olla varma siitä, että se on suunniteltu kestämään meidän ilmastossamme – sekä osien että materiaalien puolesta.

 NIBE lämpöpumppu on hiljainen, joten se ei häiritse sinua eikä naapureitasi lämpöä tuottaessaan.

Lämmityksen sydän on kotisi sisällä

Ilmavesilämpöpumpun tärkein osa on kotisi sisällä, joko VVM-sisäyksikkönä tai SPLIT-järjestelmän varaajana, joissa kaikissa on lämmitysjärjestelmän ohjaus. Tai SMO-ohjausyksikkönä, jonka kautta lämpöpumppu on liitetty olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään tai varaajaan.

Lisäksi VVM- ja SMO-yksiköissä on NIBE Uplink, jolla voit valvoa ja halutessasi myös säätää lämmitysjärjestelmän toimintaa älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Monipuolinen ja helppo

NIBEn ilma/vesilämpötuotteilla voi räätälöidä lämmitysjärjestelmän monella eri tavalla. Kuitenkin useimmat meistä haluavat helppoutta, niin järjestelmän hankinnassa ja asennuksessa kuin myös itse käytössä. Siksi NIBE on kerännyt suositeltavimmat, helpot tuotepaketit kahteen tarkoitukseen:

  1. Kun ilma/vesilämmitys on rakennuksen päälämmitysjärjestelmä (lämpöpumppu + VVM-sisäyksikkö tai Split-paketit)
  2. Kun ilma/vesilämpöpumppu asennetaan öljy- tai pellettilämmityksen energiansäästäjäksi (lämpöpumppu + SMO-ohjainyksikkö)