NIBE TIETOUTTA

NIBE Energy Systems on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa pääpainopisteenään lämpöpumput sekä lämminvesivaraajat.

NIBE-konserni työllistää yli 11 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Climate Solutions, NIBE Element ja NIBE Stoves.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.

NIBE Industrier

NIBE on ruotsalainen yritys, jonka juuret ovat vahvasti Ruotsin Smålannissa. Tuotekehityshistoriamme on pitkä ja ulottuu pienistä yksityiskotien tuotteista aina suurempien kiinteistöjen tuotteisiin. Intohimo yrittämistä kohtaan, satsaukset tuotekehitykseen sekä yritysostot ovat johtaneet voimakkaaseen konsernin kasvuun. Yrityksen vuosimyynti on nykyään on noin kymmenen miljardia kruunua. NIBE on pörssinoteerattu Large Capissa, Nasdaq OMX:ssä sekä toissijaisella listauksella SIX Swiss Exchange:ssa. NIBE työllistää yli 11 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Jokaisella liiketoimintalueella on oma tulosvastuullinen operatiivinen johtonsa.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää NIBE tuotteista ota yhteyttä meihin vaihde puh. 09 274 6970 tai myynti 09 274 697 40 tai lähimpään NIBE jälleenmyyjääsi.

NIBE Energy Systems Oy
Juurakkotie 3, 01510 Vantaa