Start TUKI Usein kysyttyä Kuinka saan lisää lämmintä vettä?

Kuinka saan lisää lämmintä vettä?

Toiminto "Lisää käyttövettä", "Tilapäinen luksus" tai "Tilapäinen korotus" löytyy useimmista malleistamme.

Toiminnon nimitys ja aktivointi vaihtelee mallista riippuen, mutta alla on muutamia yleisimmistä malleista. Muut mallit, katso NIBE laitteesi ohjekirjaa.

Toiminnolla/painikkeella "Lisää käyttövettä" laite lämmittää veden varaajassa korkeampaan lämpötilaan, jolloin saadaan enemmän lämmintä käyttövettä. Mallista riippuen toiminto pysyy aktivoituna tietyn tai asetetun ajanjakson. Lue lisää laitteesi ohjekirjasta.

Så enkelt monteras solceller på taket
  • Valitse "Käyttövesi", paina OK.
  • Siirry valikkoon 2.1. "Tilapäinen luksus"
  • Valitse haluttu ajanjakso ja vahvista OK-painikkeella.
  • Nyt näkyy kuinka kauan Tilapäinen luksus on käytössä.
  • Kun aika on kulunut loppuun, lämpimän veden tuotto palaa valikossa 2.2 asetettuun tilaan.
  • Palaa päävalikkoon Takaisin-painikkeella.