Start TUKI Usein kysyttyä Miten aloitan NIBE Uplinkin käytön?
NIBE Uplink liittäminen lämpöpumppuun

Miten aloitan NIBE Uplinkin käytön?

Pääset alkuun NIBE Uplinkin käytössä seuraavasti:

Tarkista tukeeko laitteesi tätä toimintoa. Tarkistukseen tarvitset laitteesi sarjanumeron. (Tarkistustoiminnon löydät kun klikkailet aloitusnäkymää oikealle)

Voit tehdä tarkistuksen ja rekisteröityä ilmaiseksi osoitteessa www.nibeuplink.com. Seuraa ohjeita tilisi aktivoimiseksi.

Liitä verkkokaapeli (useimmissa NIBE laitteissa laitteen takapuolella). Vahvista liittäminen lämpöpumpun näytöllä ja odota kunnes näytön päänäkymään ilmestyy maapallon kuva.

Mene valikkoon Lämpöpumppu (4) kiertämällä säätörullaa ja paina OK. Mene kohtaan Lisätoiminnot (4.1), sitten Internet (4.1.3) ja lopuksi NIBE Uplink (4.1.3.1). Kirjoita sarjanumero ja paina "Pyydä uusi komentojono".

Kirjaudu tilillesi osoitteessa www.nibeuplink.com ja klikkaa kohtaa "Liitä järjestelmä". Kirjoita sarjanumero ja klikkaa OK. Klikkaa sitten "Löydä järjestelmä". Kun järjestelmä löytyy, näkyy se kohdassa Connected systems. Klikkaa "Liitä".

Nyt olet valmis käyttämään NIBE Uplinkia mobiilisti. Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta. Muuttaaksesi lämpöpumppusi asetuksia tai nähdäksesi täydellisen laitehistorian, tilaa Premium-palvelumme.

Mistä löydän Ethernet-kaapelin liitäntäportin NIBE lämpöpumpussa?

Ethernet-kaapelin liittäminen lämpöpumppuunUudemmissa lämpöpumpumpuissa / sisäyksiköissä liitäntäportti Ethernet-kaapelille löytyy lämpöpumpun takaosasta. Poista suojatulppa liitäntäportista ja liitä Ethernet-kaapeli.

Ethernet-kaapelin liittäminen lämpöpumppuunVanhemmissa lämpöpumpuissa sekä uusissa Split Classic -mallin sisäyksiköissä BA-SVM Ethernet-kaapeli liitetään lämpöpumpun näytön alaosaan. Lämpöpumpun etupelti irrotetaan ruuvaamalla auki kaksi ruuvia pellin alaosassa. Ruuvien poistamisen jälkeen etupelti nostetaan ylöspäin, jolloin se irtoaa laitteesta.